Njihuni me të gjithë banorët e Shtëpisë së Bardhë nga Washington tek Obama

Filed under: Figura Historike,Histori,Kryesore |

Njihuni me të gjithë banorët e Shtëpisë së Bardhë nga Washington tek Obama

presidentetRreth 225 milionë shtetas amerikanë në SHBA dhe pjesën tjetër të botës janë thirrur që të votojnë sot për presidentin e 45-të të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.Në pamjet e mëposhtme, shikoni fotot e të gjithë Presidentëve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, nga George Washington deri te Barack Obama.Rreth 225 milionë shtetas amerikanë në SHBA dhe pjesën tjetër të botës janë thirrur që të votojnë sot për presidentin e 45-të të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Në pamjet e mëposhtme, shikoni fotot e të gjithë Presidentëve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, nga George Washington deri te Barack Obama.

01 George Washington

George Washington, 1789-1797

02 John Adams

John Adams, 1797-1801

03 Thomas Jefferson

Thomas Jefferson, 1801-1809

04 James Madison

James Madison, 1809-1817

05 James Monroe

James Monroe, 1817-1825

06 John Quincy Adams

John Quincy Adams, 1825-1829

07 Andrew Jackson

Andrew Jackson, 1829-1837

08 Martin Van Buren

Martin Van Buren, 1837-1841

William Henry Harrison, 1841

10 John Tyler

John Tyler, 1841-1845

11 James K. Polk

James Knox Polk, 1845-1849

12 Zachary Taylor

Zachary Taylor, 1849-1850

13 Millard Fillmore

Millard Fillmore, 1850-1853

14 Franklin Pierce

Franklin Pierce, 1853-1857

15 James Buchanan

James Buchanan, 1857-1861

16 Abraham Lincoln

Abraham Lincoln, 1861-1865

17 Andrew Johnson

Andrew Johnson, 1865-1869

18 Ulysses S. Grant

Ulysses S. Grant, 1869-1877

19 Rutherford B. Hayes

Rutherford Birchard Hayes, 1877-1881

20 James A. Garfield

James Abram Garfield, 1881

21 Chester A. Arthur

Chester Alan Arthur, 1881-1885

22 Grover Cleveland

Grover Cleveland, 1885-1889

23 Benjamin Harrison

Benjamin Harrison, 1889-1893

24 Grover Cleveland

Grover Cleveland, 1893-1897

25 William McKinley

William McKinley, 1897-1901

26 Theodore Roosevelt

Theodore Roosevelt, 1901-1909

27 William Howard Taft

William Howard Taft, 1909-1913

28 Woodrow Wilson

Woodrow Wilson, 1913-1921

29 Warren G. Harding

Warren Gamaliel Harding, 1921-1923

30 Calvin Coolidge

Calvin Coolidge, 1923-1929

31 Herbert Hoover

Herbert Clark Hoover, 1929-1933

32 Franklin D. Roosevelt

Franklin Delano Roosevelt, 1933-1945

33 Harry S. Truman

Harry S. Truman, 1945-1953

34 Dwight D. Eisenhower

Dwight David Eisenhower, 1953-1961

35 John F. Kennedy

John Fitzgerald Kennedy, 1961-1963

36 Lyndon B. Johnson

Lyndon Baines Johnson, 1963-1969

37 Richard Nixon

Richard Milhous Nixon, 1969-1974

38 Gerald Ford

Gerald Rudolph Ford, 1974-1977

39 Jimmy Carter

James Earl Carter, Jr., 1977-1981

40 Ronald Reagan

Ronald Wilson Reagan, 1981-1989

41 George H. W. Bush

George Herbert Walker Bush, 1989-1993

42 Bill Clinton

William Jefferson Clinton, 1993-2001

43 George W. Bush

George Walker Bush, 2001-2009

44 Barack Obama

Barack Hussein Obama, 2009-(2017(

– See more at: http://www.noa.al/artikull/fotogaleri-njihuni-me-te-gjithe-banoret-e-shtepise-se-bardhe-nga-washington-tek-obama/626320.html#sthash.ulbrVTSX.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>